FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Balaton lenne, (volt) ez is:)

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Káli Képes Krónika
Kővágóörs blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Tengőd: falublog

2003.11.30. 03:05 ivcsek

tengd2_major_kornlNo, megnéztem van –e honlapja a községnek: még e-mail címe sincs: Tengőd csak személyesen, bekopogva a polg. mest. hivatalba, vagy telefonon/faxon érhető el.

Azonban, mivel vették a fáradtságot és megkérték (hogy mit fizetnek érte, nem tudom) a Somogyi Hírlapot, hogy ugyan már, néha írjon róluk, a Helyi Kodkodács on-line változatában azért találni a faluról információkat. Innen tudtam meg, van egy képviselőnő, aki egyébként Tabon tanít, egy érettségiző diák, aki valószínűleg továbbtanul, mert 4,5-ös az átlaga, egy őstermelő fia (ő van a képen) már főiskolás, aztán ott a helyi értelmiség: a leépítésre ítélt tantestület tagjai… valakinek ezek közül, csak van valahol Internet elérése.

Tehát készítek nekik sajátblogot, hogy legyen nekik, hogy próbálgassák, milyen is az ha van ilyen a tarsolyukban, mire jó és mire nem. És hogy ez miért jó nekem? Mert! Ha életképes az ötlet, működni fog: Ők írnak bele, én meg, ahogy ez egy BalatonBloghoz illik tudni fogom mi történik velük…

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tengod.blog.hu/api/trackback/id/tr3987669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marcas De relojes de lujo 2017.11.05. 15:14:30

A tálibok cáfolják, titkosszolgálati források megerősítik, hogy meghalt Omar molla - softrapidsharecom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása