FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Balaton lenne, (volt) ez is:)

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Káli Képes Krónika
Kővágóörs blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Virtuális szerelem

2005.11.30. 14:04 ivcsek

Hajdanán, mikor a Balaton háttértelepüléseivel kezdtem foglalkozni az elsők között szerelmesedtem bele Henyébe és Tengődbe, csupán a nevük hallatán.

Balatonhenyére többször eljutottam, henyéltem is ott nem egyszer, de Tengőd valahogy kimaradt az életemből (hiába, tengődni Tengődöm kívül is lehet).

Időközben kiderült, hogy a Tab közeli település nem is tartozik a Balaton régióba, úgyhogy el is feledkezhettem volna róla, ha nincs Veronik, akinek nagymamája oda valósi. Így rendszeresen kapunk hírt a faluról, illetve Tengőd kap némi „publicitást”.

Most a polgármester keresett meg e-mail, tenném ki a választási programját.

Mivel a Blogokra nem vonatkozik a kampánycsend, s amúgy sem hiszem, hogy e cselekedetünk különösképpen befolyásolná a voksolást, íme:

választási szórólap
választási szóróla...
Hosted by eSnips

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tengod.blog.hu/api/trackback/id/tr4387711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.