FIGYU!

Partnerünk: az A Balaton>>> Balatonikumok, értékek, csodák, tudnivalók, nem csak sznoboknak, nem csak nyáron:)

Balaton lenne, (volt) ez is:)

Mivel ez egyfajta "blogrendszer" innen navigálhatunk el, vagy vissza más a Balatonnal és környékével kapcsolatos témákra, tartalmakra, melyek:

Káli Képes Krónika
Kővágóörs blogja
Balatonhenye bolgja

Talán ami már nem is igaz: az már maga a BalatonBlog történelem, melynek becses darabjait itt szemlézem:

Balatonblog
Blog egy Blogról
BALATONIQM
BalatonONline

Tengőd 2005

2005.11.30. 04:00 stirlicz stirliczovics stirliczov

Niki írja:

Szeretném jelezni, hogy hosszú szünet után ismét várható jelentkezésem. Ráadásul a polgármester ígérete alapján várhatóan előzetes információkkal is tudok majd szolgálni a tengődi programokkal kapcsolatban. Így aztán nem fordulhat majd elő mégegyszer olyan eset, hogy amikor ivcsek kérdése alapján egy októberi hétvégén rákérdeztünk, hogy mikor is lesz Tengődön a Bornemisza kupa, azt a választ kapjuk, hogy "hű, hát az tegnap volt".

Remélhetőleg ismét megrendezésre kerül majd a "Tengődről elszármazottak találkozója" is. Ez a rendezvény már két alkalommal nyújtott randevú-lehetőséget ismerősöknek és most ismerkedőknek egy kétnapos májusi Falunap keretében.

A 2005 évi találkozóra sikerült bekukkantanunk, így tudok mellékelni képet is: a szombati humoros versenyszámok (pl. Tengőd legerősebb Embere-Asszonya, főzőverseny, borverseny) és esti  tábortűz után a  vasárnapi kultúrális programok közt humorista, tabi néptáncos csoport, a Honvéd férfikar, illetve a pedagógusok kitüntetése és esti Falunapi vacsora és bál is szerepelt.

S3600013_1   S3600030


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tengod.blog.hu/api/trackback/id/tr2587706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása